Журналистът Илия Вълков разкри в ефира на Нова Нюз, че президентът

...
Журналистът Илия Вълков разкри в ефира на Нова Нюз, че президентът
Коментари Харесай

Разкритие. Радев вече събира кабинета

Журналистът Илия Вълков разкри в ефира на " Нова Нюз ", че президентът Румен Радев към този момент е сглобил служебния кабинет и даже към този момент " е разпратил " повиквателните ".

" Ще забележим познати лица от предните кабинети, президентът към този момент има опит, само че и той се умори. Вероятно е да се намерения за стопляне на връзките с " Газпром ", разяснява Вълков, представен от " Пловдив 24.

Той означи, че всяка една партия е поставяла условията си.

" Рашков стана неизпълним фактор, настояванията на Има Такъв Народ Асен Василев да не е министър председател обиди Политическа партия. Нинова и Демократична България говореха, че би трябвало да има държавно управление, с цел да се избави бизнеса и стопанската система. Вероятно един от сюжетите по време на предизборната акция е кой е отговорен да няма кабинет ", счита Вълков.

От своя страна Калина Влайкова уточни, че държавното управление беше свалено и опитът да бъде възобновено с първия мандат удари на камък. " Всичко трябваше да спре тогава, да не се продължава с измъченото преговаряне.

При кабинет непременно се основава чувство за сграбчване във властта ", акцентира тя. И добави, че прогнозите сочат, че ще имаме все по-бързооборотна политика - пай живот на Народното събрание и мъчно съставяне на обединения.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР